BİREYSEL ARAÇ KİRALAMA NASIL YAPILIR?

BİREYSEL ARAÇ KİRALAMA NASIL YAPILIR?

BİREYSEL ARAÇ KİRALAMA NASIL YAPILIR?

Özellikle farklı bir şehre yolculuk yaptığınızda toplu taşıma araçları kullanmak yerine araç kiralayabilirsiniz. Son derece uygun fiyatlarla sunulan araçlar arasından tercihte bulunarak bütçenize aşmadan yolculukların çok daha güvenli ve pürüzsüz geçmesini sağlayabilirsiniz. Araç kiralamak için belli başlı kriterler vardır. Bunlardan ilki, minimum 21 yaşında olmanızdır. Firmadan firmaya değişse de büyük ve lüks araçlar için de minimum 28 yaş kriteri bulunur. Üst ve orta sınıf araçlar için genellikle 25 yaş ve üzerindeki kişilere araç kiralanır. Araç kiralamak isteyenler için diğer bir kriter ise ehliyet süresidir. Minimum 2 yıllık ehliyete sahip olan araç kiralayabilirler. Eğer büyük veya lüks bir araç kiralamak istiyorsanız minimum 3 yıllık ehliyetinizin bulunması gereklidir. Araç kiralama sözleşmesinde dahil ettirerek, aracın ek bir sürücü tarafından kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Bu noktada unutmamanız gereken şey; kiralama kontratına mutlaka ek sürücünün işletilmesi gerektiğidir.

Araç Kiralarken Nelere Dikkat Etmeli?

Araç kiralarken kilometre sınırına dikkat etmelisiniz. Kiralama kontratında belirlenen bir kilometre sınırı vardır. Bu sınırı aşmanız halinde kilometre başına belirli bir miktarda ödeme yapmanız istenebilir. Bunun yanı sıra sınırsız olarak kilometre tercihinde bulunduğunuz araçlarda herhangi bir sınır bulunmadığı için ek bir ödeme yapmanız da gerekmez. Ödeme yöntemleri araç kiralamak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir diğer süreçtir, PayPal, banka havalesi veya kredi kartı ile ödemelerinizi yapabilirsiniz. Araç kiralama için online olarak rezervasyon yapsanız da yüz yüze rezervasyon yapsanız da önden provizyon tutarı sizden tahsil edilebilir.

Bireysel Araç Kiralama Noktaları

Bireysel araç kiralama için gerekli şartları taşıdıktan sonra rezervasyonunuzu kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Telefon aracılığıyla müşteri temsilcilerimize bağlanabilir, online olarak rezervasyonu yaptırabilir veya kiralama noktalarımıza gelerek yüz yüze kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli şartları taşımanız durumunda kişisel bilgilerinizi verdikten sonra sorunsuz bir şekilde kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Araç kiralama kriterlerinin yanı sıra sigortanın kapsamına alınmayan hasarlar, eksik yakıt, park cezaları ve trafik cezaları gibi konulardan firmanın muzdarip olmaması için tarafınızdan provizyon veya depozit istenebilir. Provizyon için minimum 6 aylık geçerliliği bulunan kartı kullanabilirsiniz.

Whatsapp Telefon